Hvidt kvalitets løbehjul

Løbehjul til børn er en tillidssag.

Løbehjul til børn er en tillidssag.
Børn elsker at lege hele året på trods af kulde, regn og blæst. Når først de er godt i gang med at lade fantasien bestemme, skal der mere til end dårligt vejr, for at de opgiver en leg. Det eneste der kan få dem ud af legen, er når mor råber at aftensmaden er klar. Eller sådan var det da jeg selv var barn. Vi brugte meget tid på at lege udenfor og blev godt blæst igennem.

I dag er mulighederne blevet større end de var dengang, vi har stadig løbehjul og cykler, men kvaliteten er blevet meget bedre, og så har vi fået computeren. Heldigvis kan den tages med på vejen, og når vi kører på løbehjulet, har vi telefonen i lommen og dermed også computeren. Mobiltelefonen kan bruges til meget i vores børneleg, og det er kun fantasien der sætter grænser. For tiden er det Pokemon Go, der tager det meste af børnenes tid.
Pokemon Go kan godt spilles når du kører på løbehjul. Måske er det en god idé at holde ind til siden et øjeblik, men man kommer langt omkring på et løbehjul. Specielt transportløbehjul med de store hjul er geniale over de store strækninger. Transport Løbehjulet kan køre over de fleste små huller og sten med de store hjul, så det er et godt valg, hvis du bruger det til transport eller måske til skole hver dag. De store hjul giver høj fart, og det er ikke så hårdt at køre på, da energien der skubber dig frem ikke er så stor.
Når børnene ikke lige fanger Pokemon, kan de godt lide konkurrencen i at køre på trick løbehjul. Trick løbehjulet har små hjul, og så kan det ikke foldes sammen på midten. Det giver større stabilitet, og de små hjul giver dig hurtige drejninger og holder bedre til hop på bakker og på baner. Et trick løbehjul til børn, er bygget til at kunne klare hop og store udfordringer. Derfor koster de også mere end andre typer løbehjul. Lejer er i den bedre ende på holdbarhed og præcision, og regnes i tal op til 9 på skalaen. Det kaldes f.eks. ABEC 9 lejer hvis du skal have de bedste lejer. ABEC 5 er mindre præcise og mindre holdbare, vil en kender sige.
Mange løbehjul er TÜV-GS (MOT) testet så du er sikker på en god kvalitet der holder. Grundet import fra Tyskland, er kvaliteten steget ganske langsomt, og de dage hvor et løbehjul knækkede er kun dårlig historie. I Tyskland er folk blevet store af at sidde bag lukkede gardiner og spise havregrød. De sparer op til sommerferien og bruger mange penge på en gang, og det kræver sparsommelighed i vinterhalvåret. Derfor sidder de inde med deres grød, og lader som om de er vældig rige, ligesom i de gode gamle dage.
Men de store dejlige tyskere er ikke kun livsnydere med stor mave, de er geniale til at tilpasse sig alle steder. Derfor ser man ofte at tyske løbehjul har en testet brugervægt på op til 100 kg. Det er ganske enkelt kvalitet testet til den almindelige forbruger. Priserne er også på vej den rigtige vej. Måske er bunden nået, men for en pris under 1000 kr. får du et gennemtestet produkt der holder år efter år. De holder så længe at der sælges reservedele til løbehjul. Både hjul og lejer, men også styr og tape til at stå på.
Selv på de billige modeller der kan klappes sammen, kan du være heldig at få både lygter og et lille støtteben. Farverne er blevet mere seje og du kan købe modeller med alt fra lyserød til camouflage farver. Billige løbehjul på tilbud er ikke altid det du skal gå efter. Der findes stadig skidt i forskellige butikker og kæder, som bare skal tjene nogle hurtige penge, så du kan godt gå efter billige løbehjul på tilbud, men prøv at kigge på hvem producenten er. Der findes mange gode producenter, og de fleste har en hjemmeside med meget information. De billige mærker har ofte kun supermarkeds anerkendelse og lovprisning.
Både børn og voksne der har været på hospitalet, har set læger og sygeplejersker komme susende på løbehjul ned af gangene. Det er de samme kvalitetsprodukter du kan finde fra Tyskland. Dog er de monteret motor nogle gange, men det er ikke hensigtsmæssigt i Danmark på offentlig vej. Børn der vil lege med tricks eller køre til skolen, skal selvfølgelig have kvalitet, så køb dit løbehjul der hvor du stoler på forhandleren, og ikke i supermarked der sælger mad eller telte og elartikler.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *