Skal du til Beijing? – så er det Tour Guide Beijing

Er du på vej til Beijing, og kunne du tænke dig et kik forbi den kinesiske mur (der er nr. 1 på listen over de 7 vidundere i verden), så vil jeg anbefale at kontakte Tour Guide Beijing, som har guider der taler godt engelsk, og som har styr på den kinesiske historie.

Ud over den kinesiske mur har de også ture til Den forbudte by, Tiananmen Square, Beijing Hutong (kvartere med lav og tæt bebyggelse, små forretninger, smalle gader, som regel bilfri og super hyggeligt), Temple of Heaven, Dingling Tomb, Det olympiske stadion (Bird’s Nest) og Sommerpaladset. Er det du kunne tænke dig, ikke er på listen, kan Lian Rong Yin fra Tour Guide Beijing helt sikkert strikke en tur sammen, med præcis det mønster du ønsker.

Fakta: Beijing over 21,5 milioner indbyggere og et areal på over 16.000 km ² og centrum af byen er pænt stor. Hvis du tager et kort og tegner en streg fra københavn over til roskilde og videre op til  frederikssund og ud til kysten ved nivå og tilbage til København svarer det nogenlunde til Beijing centrum… Pænt stor…

På kortet ses delen af den kinesiske mur der hedder “Badaling Great Wall”

Du kan finde du gode Beijing turguiders hjemmeside her: tourguide-beijing.com

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *